Åtgärder för att minska smittspridning

Besök

För att undvika smittspridning ber vi er att helst kontakta oss via telefon 0281-75400 eller mail stiftelsen@vansbrohem.se

Om besök behöver göras så tar vi endast emot vid vår besökslucka i entrén:

måndag          9.00-11.00 samt 13.00-16.00

tisdag-fredag 9.00-11.00 samt 13.00-15.00

 

 

Felanmälan och åtgärder

Om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom, ber vi dig vänta med att göra felanmälan tills du är frisk igen. Är det ett akut problem hör du självklart av dig.

För att minska smittspridning prioriteras i första hand akuta arbeten. Detta kan innebära att det blir väntetid på din felanmälan och det kommer att dröja innan arbetet blir utfört. Vi uppmanar därför alla hyresgäster att för tillfället inte anmäla icke akuta fel.

Felanmälan gör du enklast via telefon 0281-75400 eller logga in som hyresgäst på Mina sidor. Har du inget konto på Mina sidor, registrera dig här.

När vi besöker din lägenhet vill vi, både för er skull och för vår, undvika närkontakt under besöket.

Om du är i karantän i hemmet på grund av Corona eller om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om de är lindriga, behöver fastighetsskötaren få kännedom om detta innan han kommer in i bostaden för att undvika eller att föra smittan vidare.

För att skydda våra äldre hyresgäster kommer vi att vara extra restriktiv vad gäller åtgärdande av felanmälan i lägenheten.

Vårt arbete utomhus påverkas inte förutom att vi försöker undvika nära kontakt med andra personer.

Planerat underhåll

Om vi planerar att utföra underhåll i din lägenhet kommer vi att kontakta dig för att kontrollera så att inte du eller någon i lägenheten är sjuk eller har symptom innan arbetet utförs. Du har även möjlighet att få arbetet utfört vid ett senare tillfälle i samråd med oss om du känner dig osäker på grund av smittorisk.

Mer information

Vi vill gärna hjälpa våra hyresgäster med det som vi kan för att minska smittspridningen och hör av dig till oss om du har frågor eller känner dig orolig så ska vi göra vårt bästa med att hjälpa till. Om ny information kommer så uppdaterar vi denna på vår hemsida.

Var rädd om dig!